Søg
0

.

NYHED: Swedoor Superior Collection

XL-BYG CF Køge er udvalgt til at være én af de få forhandlere i Danmark af "SUPERIOR Collection", der er et nyt sortiment af eksklusive, håndlavede, indvendige døre i høj kvalitet fra Swedoor.
 
Inspireret af de store epoker inden for arkitektur danner SUPERIOR-dørene prikken over i’et for dig, som har øje for detaljer og interesse for boligindretning, hvad enten du bygger om, bygger nyt eller bygger til. 
SUPERIOR collection byder på gennemført design og finish ned til mindste detalje. Inspirationen til hvert dørdesign kommer fra de store epoker inden for boligens arkitektoniske udtryk. Derfor vil du altid kunne finde et dørdesign, der matcher din boligs arkitektoniske stil.                                                                                                                                                                                                                

Ægte Håndværk møde smukt design

.

Swedoor SUPERIOR collection er et unikt sortiment af eksklusive indvendige døre, som bygger på ren kærlighed til klassisk møbelhåndværk og kompromisløs kvalitet. 

Med omtanke for miljøet er de bedste naturmaterialer håndplukket til hvert dørdesign og træet er håndsorteret.

Specialuddannede fagfolk forarbejder, håndsliber og maler hver enkelt komponent manuelt, mens der løbende kvalitetssikres; og til sidst testes resultatet.

Hver SUPERIOR dør er en helhedsløsning. Til hvert dørdesign er der nøje udvalgt og designet et særligt sortiment af dørkarme, gerigter, hængsler, glasløsninger og håndtag, som stilistisk passer perfekt sammen og giver et harmonisk og gennemført designudtryk.
 
Det giver dig valgfrihed, uden at du skal gå på kompromis med helhedsindtrykket.                                   

Du kan opleve Swedoor SUPERIOR Collection i vores Rådgivningscenter på Værftsvej 51 i Køge, hvor vi har etableret en 18 m2 stor udstilling, der viser hele kollektionen. Vi har gennemgået en grundig uddannelse, så du mødes med professionel sparring, og kan bistå og vejlede dig i valg af nye døre til dit hjem.

Oplev den gode fornemmelse når ægte håndværk møder smukt design. Velkommen til Swedoor Superior Collection hos XL-BYG CF Køge, Værftsvej 51, 4600 Køge  

Læs mere om SUPERIOR Collection i brochuren