Søg
0

Byggecenter med service i centrum

Hos XL-BYG CF Køge

Hos XL-BYG CF Køge

mødes du med inspiration og faglig rådgivning til dine byggeprojekter. 

Vore medarbejdere tilbyder dig et partnerskab i byggeprocessens mange faser, hvad enten du bygger selv, bygger sammen med professionelle eller lader fagfolk om det hele. 

Uanset om dit behov er bedste kvalitet eller billigste pris, hjælper vi dig med at løse dine opgaver bedst muligt.

Du tilbydes også en række services, der gør byggeriet nemmere, hurtigere og mere overskueligt:

  • Trailerudlån
  • Kontoordning
  • Værktøjsudlejning
  • Udskæring af træplader 
  • Byggesag- og logistikstyring
  • Vareleveringer til din adresse
  • Materialeberegning til projektet
  • Vejledning i byggeriets udførelse 

Se mere om, hvad vi kan hjælpe med i din boligmodernisering. Klik her

Gå til forside 

Byggecenter

Byggecenter

Her finder du alt til din bolig og dit byggeprojekt indenfor et bredtudvalg af belysning, hånd- og elværktøj, VVS, haveværktøj og grillredskaber, maling og tapeter. 

Rådgivningscenter

Rådgivningscenter

Du får idéer og tips til både klassiske og moderne løsninger i vores inspirerende byggeudstilling. Her præsenteres du for en bred vifte af muligheder indenfor byggeri og boligrenovering med fliser, køkken/bad, tagbelægning, vinduer/døre og facadebeklædninger. Vores medarbejdere hjælper gerne med at beregne materialeforbruget og har du brug for håndværkerhjælp til byggeriet, samarbejder vi med lokalområdets dygtigste fagfolk inden for murer-, tømrer- og entreprenøropgaver.

Drive-In

Drive-In

Brug bilen som indkøbsvogn og afhent dine varer i vores trælast Drive-In. Her er det nemt, hurtigt og overskueligt at finde byggematerialerne. Vareinddelingen gør det nemt at finde både trælast, mursten, gips, isolering, afvandingssystemer, belægningssten, cement og mørtelprodukter. 

Hvis du har en kundekonto hos os bliver det endnu lettere. Så får du noteret dit materialekøb af vore medarbejdere i Drive-In hallerne, så du hurtigt kan komme videre med dit byggeri. 

 Gå til forside