Søg
0

2 bliver til 3

2 bliver til 3

XL-BYG CF Gruppen har vokseværk og salgsdirektør Frank Bøgelund er nu optaget i byggevareforretningens ejerkreds.

Efter to år som ansat salgsdirektør er den 46-årige Frank Bøgelund blevet medindehaver af XL-BYG CF Gruppen, der har forretningssteder i Køge, Karise og Stenlille, samt yderligere medejerskab i 8 XL-BYG forretninger på Sjælland, Fyn og i Jylland.  

 - Det danske marked for byggevarer har haft nogle svære år, men vi har været gode til at se muligheder og skabe vækst i forretningen på trods af krisen, siger tømmerhandler Michael Buhl. Evnen til at se og opdrive nye markeder var en af Frank Bøgelunds spidskompetencer, da han kom til XL-BYG CF Gruppen, og dem vil han fortsætte med at benytte i sin nye rolle som medindehaver.

I sin ansættelse som salgsdirektør har Frank Bøgelund i forvejen været tildelt et stort ansvar og har været taget med på råd, når strategiske beslutninger skulle træffes for virksomheden. Og i det daglige betyder Frank Bøgelunds medejerskab ikke ændringer i forhold til hans funktion i firmaet, hvor kundepleje og salgsoptimering hører under de primære opgaver.

- Det er en rigtig spændende tid for branchen, og jeg er glad for at blive en del af ejerkredsen i en virksomhed, som står rigtig godt rustet til det marked, der er i dag. Man skal være serviceorienteret og skarp på at levere det, kunderne efterspørger – og så skal vi se muligheder og gå efter dem. Vi har den rette størrelse til både at være hurtige i markedet og have de kompetencer der kræves for, at kunne levere de rette løsninger til vores kunder, siger Frank Bøgelund, der nu sammen med tømmerhandler Michael Buhl og direktør Jes Gravesen udgør ejerkredsen for XL-BYG CF Gruppen.

 For yderligere oplysninger, kontakt:

 Michael Buhl, telefon 4044 2024, email mje@cfp.dk

 Frank Bøgelund, telefon 2068 6380, email fbo@cfp.dk 

 

Billedtekst: Frank Bøgelund (her flankeret af Jes Gravesen til venstre og Michael Buhl til højre) er nu medindehaver af XL-BYG CF Gruppen.

 

 

CF Gruppen består af afdelinger i Køge, Karise og Stenlille og beskæftiger i alt 118 medarbejdere. CF Gruppen omsætter for ca. 330 mio. kr. årligt og er 100 % privatejet med Michael Buhl som hovedaktionær og Jes Gravesen samt Frank Bøgelund, som minoritetsaktionærer.


CF Gruppen har yderligere medejerskab i 8 trælast- og byggematerialeforretninger på Sjælland, Fyn og i Jylland.

CF Gruppen er medlem af indkøbsforeningen Ditas A.m.b.a. og tilsluttet markedsføringskæderne XL-BYG Byggecenter og XL-BYG Proffcenter. XL-BYG Byggecenter henvender sig til det private marked, mens XL-BYG Proffcenter henvender sig til håndværkere, industri, landbrug og øvrige erhverv.