Søg
0

Endnu hurtigere byggerådgivning i XL-BYG CF Køge

Endnu hurtigere byggerådgivning i XL-BYG CF Køge

XL-BYG CF Køge har implementeret en digital løsning, der gør det endnu nemmere for kunderne, at komme hurtig i mål med deres byggeprojekter.


Ethvert byggeri er unikt, og selvom XL-BYGs leverandører kan tilbyde et bredt udvalg af standarddøre, -vinduer, -porte, -byggeplader og ventilationsløsninger opstår situationen af og til, at byggeriet kræver tilpasning af et standardprodukt eller måske, at produktet skal produceres helt fra bunden.

Navnligt kan situationen opstå når det gælder modernisering og renoveringer af ældre huse, som er bygget med andre materialer, standardmål og fremstillingsmetoder, end vi bruger i dag.

Specialiseret rådgivning med DialogTV

Oftest kan den rigtige løsning til en byggesag heldigvis findes blandt det omfattende udbud af standardiserede byggematerialer fra XL-BYGs mange leverandører, men når et byggeri kræver en specieltilpasset løsning fører XL-BYGs medarbejdere en tæt dialog med leverandørerne, hvor de forskellige muligheder drøftes, indtil den rigtige løsning er fundet til kunden.

Tidligere foregik denne korrespondance over telefon og mail, men nu har XL-BYG CF Køge investeret i en løsning, der gør det muligt, at føre dialogen med en byggevarespecialist samtidig med, at man både kan se specialisten og vise ham tegninger og illustrationer af kundens byggeri. Hermed kan XL-BYG CF Køges kunder endnu hurtigere komme videre med deres projekter.

XL-BYG CF Køge har nemlig etableret et DialogTV, hvor man med et enkelt tryk på en knap på skærmen kommer i direkte kontakt med en specialist inden for det produktområde man ønsker. Specialisten, som er ansat hos byggevareleverandøren toner frem på skærmen, så kunden og medarbejderen i XL-BYG CF Køge sammen kan føre en dialog med specialisten face-to-face. DialogTVet i XL-BYG CF Køge er ligeledes forsynet med et kamera, så specialisten tilsvarende kan se XL-BYGs medarbejder og kunden, der modtager rådgivning.

Endnu bedre service til kunderne

Firmaet bagvideodialogsystemet, som det benævnes i teknisk fagsprog, er12live, der har specialiseret sig i videodialogmarketing.

”Foreløbig er der 4 byggevareleverandører, der er tilsluttet løsningen i XL-BYG CF Køge, men der er plads til 12, så der vil løbende komme flere på. Det 40” store TV med videoadgang står foreløbig hos XL-BYG i Køge frem til oktober” siger Peter Rekvad fra 12live. De 4 produktområder, der indtil videre er integreret i videodialogsystemet er døre/vinduer, porte, ventilation og letvægts byggeplader.

Medarbejderne i XL-BYG CF Køge ser frem til, at kunne gøre brug af den nye tekniske løsning, der gør det hurtigere og nemmere, at hjælpe kunderne videre med byggeriet: ”Det er altid spændende at være med til noget nyt” siger salgsleder Preben Sørensen fra XL-BYG CF Køge og fortsætter ”Vi har flere tusinde varer på hylderne, der bruges forskelligt, alt efter hvilken funktion der efterspørges. Og da vi som en professionel leverandør af byggematerialer har en forpligtelse til altid, at kunne give den rigtige vejledning til vores kunder, så byder vi da altid vore leverandørers specialister velkommen i vores forretning. Og når nu muligheden på den her måde er, at have dem tilstede hver dag, vil det kun gøre vores service over for kunderne endnu bedre.”