Søg
0

Forårsmesse for hele familien 2016

Forårsmesse for hele familien 2016

Der er lagt op en ordentlig fest for hele familien, når XL-BYG CF Køge for femte år i træk inviterer til Forårsmesser lørdag den 23. april og lørdag den 30. april.  
 
- Vi håber, at rigtig mange gæster ligger vejen forbi os begge dage, hvor der vil være sjov for børnene og masser af gode messetilbud for de voksne, siger XL-BYG CF Køges salgsleder Nicki Karlsen.
 
Forårsmessen hos XL-BYG CF Køge er blevet en årlig tradition. Det er femte gang den afholdes og byggecentret i Køge har virkelig lagt sig i selen for, at strikke et program sammen, hvor der er noget for alle.
 
Udover XL-BYG CF Køges eget personale kan man på Forårsmessen møde en række kendte leverandører, der står klar til, at præsentere deres varer og give kyndig vejledning om, hvordan man griber sit byggeprojekt an. 
 
Der vil blive kræset for gæsterne med pølser, øl og vand. Og begge dage er der ansigtsmaling for børnene. HB Køges mascot Svante har også lovet at ligge vejen forbi XL-BYG CF Køges Forårsmesse den. 23. april, hvor han traditionen tro uddeler krammere, slikposer og balloner til børnene.
 
Welness Coach Nina Vincentzen er til stede i byggecenteret begge messedage, hvor hun giver gode råd og vejledning til at opnå en sundere og mere aktiv livsstil. Skovgaard Vine byder på smagsprøver og vejleder om valg af vine til forårets og sommerens sociale sammenkomster.
 
Forårsmesserne afholdes hos XL-BYG CF Køge, Værftsvej 51 i Køge lørdag den 23. april og lørdag den 30. april, begge dage kl. 9-16.