Søg
0

Gazelle-virksomhed rykker ind i XL-BYG CF Køge

Gazelle-virksomhed rykker ind i XL-BYG CF Køge

XL-BYG CF Petersen & Søn A/S byder den 1. september velkommen til Sjællands Erhvervsbeklædning A/S, der flytter ind i byggevareforretningens PROFFCENTER med et 200 m2 stort erhvervsbeklædningscenter.

-Vi er sat i verden for, at gøre køb og håndtering af arbejdsbeklædning enkelt for vores kunder.

Martin Mayland Olsen, den ene af Sjællands Erhvervsbeklædning A/S to indehavere, har en klar vision for sin virksomhed, Sjællands Erhvervsbeklædning A/S (SJEB).

SJEB har hovedsæde i Rønnede. Virksomheden blev etableret i 2009 og den daglige drift varetages af de to medstiftere og iværksættere, fætrene Martin og Allan Mayland Olsen fra Rønnede.

- Det har længe været et ønske for os, at udvide med endnu en afdeling lidt længere nordøst på. Vores forretning i Rønnede er nu så godt og solidt kørende, at tiden er moden til, at udbrede vore services til virksomheder og organisationer indenfor et bredere geografisk område, fortsætter Martin Mayland Olsen.

SJEBs nye afdeling etableres som en selvstændig 200 m2 stor shop-i-shop salg- og serviceafdeling, der er integreret i PROFFCENTERET hos XL-BYG CF Petersen & Søn A/S i Køge. Herfra vil SJEB fremover varetage alt salg og service i forbindelse med afsætning af erhvervsbeklædning og -fodtøj til både private virksomheder og offentlige institutioner på Østsjælland og i hovedstadsområdet.

Gazeller

At Allan og Martin Mayland Olsen er to driftige og hårdtarbejdende iværksættere, kan ingen være i tvivl om. SJEB er hele to år i træk - i 2012 og 2013 - udnævnt som Børsen Gazelle-virksomhed.

Og at valget faldt på Køge og XL-BYG CF Petersen & Søn A/S, da beslutningen om lokaliteten for en etablering af den nye afdeling skulle træffes, er ingen tilfældighed. Køges attraktivitet som et dynamisk samfund lader sig ikke fornægte som en vigtig faktor for SJEB. Med det kommende universitetssygehus, ny jernbane, udbygning af motorvejsnettet og ikke mindst det spændende Køge Kyst projekt, er infrastrukturen i Køge-området under gunstig udvikling.

Stort vækstpotentiale i Køge

Salgsdirektør Frank Bøgelund i XL-BYG CF Petersen & Søn A/S ser frem til det tætte samarbejde med SJEB, der vil være til stor gavn for byggevareforretningens kunder:

- Området i Køge syder af aktivitet og det giver naturligt et rigtig godt vækstpotentiale for både vore erhvervskunder, for XL-BYG CF Petersen & Søn A/S og for vores nye samarbejdspartner, Sjællands Erhvervsbeklædning A/S. Udover, at vi oplever en positiv udvikling i aktivitetsniveauet, så kan man vel dårligt finde en beliggenhed, der er mere central end XL-BYG CF Køges - blot 2 minutters kørsel fra Danmarks væsentligste trafikåre, Køge Bugt motorvejen, konstaterer Frank Bøgelund og fortsætter:

- XL-BYG CF Køge er lettilgængelig for vores kunder og vi ser frem til, at vi qua samarbejdet med SJEB nu også kan tilbyde vore erhvervskunder Sjællands - vel nok - dygtigste, mest dynamiske og fagkompetente team af fagfolk indenfor håndtering af og rådgivning om erhvervsbeklædning, profilbeklædning og sikkerhedsfodtøj.

Gør det enkelt for kunderne

Martin Mayland Olsen er klar over, at det kræver benhårdt arbejde, at etablere ny virksomhed i et nyt geografisk område – og han glæder sig:

- Vi er mange af slagsen i markedet, og har sjældent mulighed for, at differentiere os på produktet. Men omvendt gør vi det på leveringssikkerhed, høj service og minimerer tidsforbruget hos vores kunder Mere end 500 kunder ønsker at samarbejde med os i dag. Lige fra den lille tømrer til de største transport- og produktions virksomheder. Vi smøger ærmerne op og vi glæder os til, at indlede nogle gode og spændende samarbejder med nye kunder, når vi åbner vores afdeling hos XL-BYG CF Køge den 1. september, slutter han.

Karina Friis, der er ansat som butikschef for SJEBs afdeling i Køge, har stor rutine og bred erfaring med rådgivning om og salg af erhvervs- og profilbeklædning, bl.a. fra sit tidligere job i Køge. Sammen med sine 15 kollegaer hos SJEB i Rønnede sørger Karina for, at kunderne i SJEB Køge tilbydes de bedste løsninger indenfor profil- og arbejdsbeklædning, der lever op til både pasform, funktionalitet, sikkerhed og design. Det være sig fra måltagning af kundens medarbejdere, så den perfekte pasform sikres, over rådgivning om logoplacering til tryk og brodering, samt levering på kundens adresse.

Åbningsreception d. 5. september

Sjællands Erhvervsbeklædning A/S holder åbningsreception for både nuværende og nye kunder fredag den 5. september kl. 13 – 17 i deres nye afdeling hos XL-BYG CF Petersen & Søns PROFFCENTER på Værftsvej 51 i Køge. Allan og Martin Mayland Olsen er sammen med Karina Friis værter for en fremvisning af SJEBs nye afdeling, samt lidt godt af både tørt og vådt til ganen.

Samtidig vil der denne dag være mulighed for, at gøre en helt ekstraordinær god handel på både profiltøj, arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj, gaveartikler og merchandise fra SJEB.