Søg
0

Ny afdeling i Allerød

Ny afdeling i Allerød

XL-BYG CF Petersen & Søn A/S har vokseværk. For 2. gang inden for et år udvider den køgensiske byggevareforretning med endnu en afdeling.  

En målrettet strategi om at være til stede for håndværkere og Gør-Det-Selv folket på hele Sjælland er årsag til, at XL-BYG CF Petersen & Søn A/S har overtaget aktiviteterne i XL-BYG Lyngby Tømmerhandel A/S i Allerød. Købet af de driftsmæssige aktiviteter i XL-BYG Lyngby Tømmerhandel A/S er sket med tilbagevirkende kraft pr. 1. januar 2016.

Byggevareforretningen i Allerød tager navneforandring til XL-BYG CF Allerød i forbindelse med XL-BYG CF Petersen & Søn A/S` overtagelse af Lyngby Tømmerhandel A/S `handels- og driftsmæssige aktiviteter.

Hovedvægt på lokal nærhed til kunderne

 -        Lyngby Tømmerhandel A/S har i tre årtier været en yderst veldrevet virksomhed med sunde værdier under ledelse af Sussi Hansen, Pia Schou Hansen og Mikael Weidemann, der er 3. og 4. generationsejere af Lyngby Tømmerhandel A/S i Allerød, fortæller direktør Jes Gravesen i XL-BYG CF Petersen & Søn A/S.

Lyngby Tømmerhandel A/S, der ligesom CF Petersen & Søn A/S er medlem af den frivillige kæde `XL-BYG`, er i det Nordsjællandske område kendt for, at nærheden til kunderne og den lokale forankring ligger dybt i virksomhedens dna.

 

-        Det er værdier, der matcher XL-BYG CF Petersen & Søn A/S` perfekt, siger Jes Gravesen videre og fortsætter: - Det er vores målsætning med den nytilkomne afdeling under XL-BYG CF Gruppen, at XL-BYG CF Allerød fortsat skal være kendt for sit høje faglige niveau og indsigt i håndværkernes og gør-det-selv folkets s dagligdag og behov. Ud over det brede og varierede sortiment af byggematerialer, maskiner, værktøj, maling og vvs-artikler, vil det fortsat ligge inden for den Nordsjællandske byggevareforretnings spidskompetence, at skabe værdi med faguddannet personale, der yder god hjælp og en ordentlig rådgivning.

 Med ejerskabet af aktiviteterne i XL-BYG CF Allerød i Nordsjælland er XL-BYG CF Petersen & Søn A/S nu bredt repræsenteret på Sjælland med virksomhedens helt eller delvise ejerskab af byggevareforretninger i Allerød, Gørlev, Karise, Køge, Ringsted, Slagelse og Stenlille.  

For yderligere oplysninger, kontakt:

Direktør Jes Gravesen i XL-BYG CF Petersen & Søn A/S, telefon 4032 28 56, e-mail jgr@cfp.dk

 

 

FAKTABOKS

Lyngby Tømmerhandel A/S blev grundlagt som møbel- og maskinsnedkeri i Kongens Lyngby i 1923.

I takt med samfundets og markedets udvikling blev Lyngby Maskinsnedkeri og Tømmerhandel udviklet til en handelsvirksomhed for trælast og byggematerialer.

1960-ernes byggeboom dannede grundlag for, at byggevareforretningen udvidede med yderligere en afdeling i de attraktive omgivelser i Allerød. Lyngby Tømmerhandel købte i 1967 det daværende Blovstrød Teglværk, og etablerede her afdelingen Lyngby Tømmerhandel A/S i Allerød.

Afdelingen i Kongens Lyngby eksisterer ikke i dag. Alle aktiviteter har været varetaget fra adressen Sortemosevej 14 i Allerød siden 2008, med Sussi Hansen, Pia Schou Hansen og Mikael Weidemann som 3. og 4. generationsejere af virksomheden.   

Lyngby Tømmerhandel A/S beskæftigede ved udgangen af 2015 31 medarbejdere, og omsatte for 52 mil. kr.