Søg
0

Shop byggevarer online og afhent dem i XL-BYG Køge

Shop byggevarer online og afhent dem i XL-BYG Køge

Nu kan gør-det-selv folket spare tid ved at shoppe byggevarer online og selv afhente de færdigpakkede varer i XL-BYG CF Køge. XL-BYG CF Køge har sammen med de øvrige forretninger i XL-BYG kæden lanceret click & collect pakkeshop.

Med lanceringen af XL-Pakkeshop gør XL-BYG CF Køge det nu endnu nemmere for handymænd og -kvinder at købe byggevarer til deres gør-det-selv projekter. Fremover kan kunderne nemlig i ro og mag sidde hjemme i sofaen og udvælge byggevarer på XL-BYG kædens webshop for derefter at hente dem færdigpakkede i XL-BYG CF Køge.
 
- Vi ser i stigende grad en interesse for at shoppe byggevarer på nettet. Men samtidig giver kunderne også udtryk for, at det kan være besværligt enten at være hjemme, når varerne leveres med fragtmanden, eller at skulle hente dem på posthuset, som i dag ofte ligger langt væk, siger Pernille Olsen, marketingchef i XL-BYG CF Gruppen. – Derfor lancerer vi nu XL-Pakkeshop, så kunderne i stedet kan afhente byggevarerne i Køge. 

- Når pakken ligger klar modtager kunden besked om, at varen kan afhentes. Dermed kommer kunden aldrig til at køre forgæves efter sine indkøb, påpeger Pernille Olsen. - Den nye click & collect løsning er således en både nem og bekvem måde at handle på, uddyber marketingchefen.
 

Ifølge Pernille Olsen har XL-BYG CF Køge valgt at gøre fragt af varer, der afhentes i XL-Pakkeshop, gratis for kunderne. – Fragt af især tunge byggevarer er en bekostelig affære, men hvis kunden vælger selv at afhente varerne i forretningen, er både plukning og pakning af varerne samt fragten en gratis service i XL-BYG CF Køge, slutter Pernille Olsen.