Søg
0

XL-BYG CF Petersen & Søn løfter miljøet med nye trucks

XL-BYG CF Petersen & Søn løfter miljøet med nye trucks

XL-BYG CF Petersen & Søn A/S i Køge har netop taget ni nye el-gaffeltrucks i brug som erstatning for et tilsvarende antal diesel- og gastruck, der er sendt på velfortjent pension efter godt 10 års drift.

Som et naturligt afsæt i XL-BYG CF Petersens CSR-politik, der omhandler miljøhensyn og social ansvarlighed, er valget af virksomhedens nye trucks faldet på støjsvage og miljøvenlige el-trucks. De nye el-trucks er leveret af N.C. Nielsen, som del af en samlet rental-aftale, der også omfatter løbende service og vedligeholdelse.

- Traditionelt har diesel- og gastruck været vores førstevalg, men denne gang valgte vi eltrucks for at forbedre arbejdsmiljøet mest muligt. Selv med nok så effektive partikelfiltre vil der altid være noget emission tilbage ved en dieseltruck, og det slipper vi for med eldrevne maskiner. Udviklingen i batteri- og el-teknologien betyder samtidig, at eltruckenes kapacitet og ydeevne i dag er fuldt på højde med fx. dieseltruck, siger dir. Jes Gravesen, XL-BYG CF Petersen & Søn.

Kunderne kommer også til at mærke en positiv miljøeffekt af skiftet til el-truck. Fremover kan der handles byggematerialer uden antydning af diesolos i luften hos XL-BYG CF Petersen & Søn. Samtidig slipper kunderne for at lægge øre til unødvendig motorstøj. De nye el-trucks er så godt som lydløse i drift.

- Hensynet til kundernes sikkerhed spiller en stor rolle. Derfor har vi valgt at udstyre vores el-trucks med duplex-master, der sikrer det bedst mulige udsyn. Det er vigtigt, at vores truckførere kan orientere sig frit og altid være på forkant med, hvad der foregår omkring dem, siger adm. direktør Jes Gravesen.

Er du interesseret i at høre mere om XL-BYG CF Petersen & Søn’s valg af el-trucks, er du velkommen til at kontakte direktør Jes Gravesen på 5665 0024, email jgr@cfp.dk