Søg
0

XL-BYG termograferer Køge

XL-BYG termograferer Køge

Trænger dit hus til et energieftersyn, så kan du nu for syn for sagen helt gratis. XL-BYG CF Køge igangsætter nemlig et spændende termofotograferingsprojekt. Køge skal termofotograferes, så køgenserne kan komme videre med at spare på energien. 

Selvom energibesparelser har været et vigtigt emne for køgenserne i årevis, så er der stadig mange penge at spare på energirenovering af boliger. XL-BYG CF Køge vil med det nye termofotograferingstiltag sætte et ekstra skub i den gode udvikling. 

Gratis termofotografering af danske huse, giver god mening for XL-BYG CF Køge. Thomas Tullberg er uddannet i termofotografering og forklarer: "Energirenovering er et stort tema i XL-BYG CF Køge. Vi har her i Køge mange forespørgsler på energibesparende projekter, efterisolering, nye vinduer osv. Og generelt fokuseres der meget på energibesparelser. God energi giver god økonomi. Det betyder, at den investering boligejeren foretager i den rigtige renovering på sigt betaler sig selv hjem i form af lavere energiomkostninger."

Thomas Tullberg uddyber videre: "Når energirenoveringen tager sit udgangspunkt i termofotografering, kan man prioritere de relevante områder i boligen. På et termofoto afsløres det nemlig med al tydelighed, hvor varmetabet i boligen er størst."

Se hvor du kan spare på energien med termofotografering

Termografi er en metode til måling af selv meget små temperaturforskelle ved hjælp af et varmefølsomt kamera. Et termografibillede, der er taget af huset udefra, afslører på en synlig måde med gule og røde farver, hvor huset tillader varme at slippe ud - og dermed også hvor der er utætheder i døre og vinduer, kuldebroer eller hvor isoleringen ikke er god nok. Termofotograferingen tager altså bogstavelig talt husets temperatur, og fordelen er, at det er hurtigt og nemt at undersøge store områder på forholdsvis kort tid.

Gratis termofotografering i din postkasse

Termograferingskampagnen er lige nu i gang i Køge og omegn. Det betyder, at Thomas fra XL-BYG CF Køge kører rundt på villavejene og termofotograferer husene fra vejen. Thomas Tullberg siger,

-I øjeblikket kører vi rundt og termofotograferer området. Når vi er færdige, lægger vi en besked til boligejeren i postkassen med oplysninger om hvor billedet kan hentes på internettet. Få dage efter fotograferingen er billedet tilgængeligt for husejeren sammen med en lille rapport, der beskriver energiforbedringsområderne i huset. Får man i den forbindelse lyst til at sætte noget i gang eller ønsker man uddybende information, står vi selvfølgeligt klar i forretningen til at hjælpe.

Hold øje med din postkasse, her finder du besked, når dit hus er fotograferet eller kontakt XL-BYG CF Køge for yderligere information. Når dit termofoto er klar, kan du finde det på www.xl-byg.dk/termofoto.

Thomas Tullberg understreger, at XL-BYG CF Køge i forbindelse med termofotograferingen ikke går ind på privat grund, men udelukkende fotograferer fra vejen. I de tilfælde, hvor det ikke er muligt at tage billeder, kan husejeren henvende sig i XL-BYG CF Køge og høre om mulighederne for termofotografering.